POSTANI UČITELJ SMUČANJA PROSTEGA SLOGA

Bi rad postal učitelj smučanja prostega sloga in poučeval otroke v snežnem parku, na grbinah ali pa se z njimi vozil po celcu ali poligonu za smučarski kros? Če ja, potem te vabimo na tečaj, da postaneš eden od njih.

Športno društvo Grbina bo izpeljala tečaj za pridobitev naziva Učitelj smučanja prostega sloga 1. stopnje in tako si bodo kandidati po uspešno opravljenem programu pridobili naziv STROKOVNI DELAVEC 1, ŠPORTNO TRENIRANJE, SMUČANJE – PROSTI SLOG.

Praktični in specialni teoretični del bo potekal na smučišču Kope med 1.3.in 8.3.2024.

Program zajema specialna teoretična predavanja, praktično delo na snegu (10 x), videoanalizo (8 x), specialna in splošna teoretična predavanja, nastop pred vrsto, seminarsko nalogo, teoretični in praktični izpit in pedagoško prakso (5 dni, 25 ur).

Cena: 600,00 EUR

Cena vključuje: specialna teoretična predavanja (ki bodo potekala v času tečaja), praktično delo z demonstratorjem (8 x dnevna smuka in 4 x nočna smuka), videoanalize (8x), tečajnino ZUTS in organizacijo tečaja.

V ceni niso vključena splošna predavanja, ki potekajo preko ZUTS,  smučarska vozovnica in stroški nastanitve.

Pogoji za vključitev so: starost najmanj 18 let in najmanj srednja poklicna izobrazba.

Za vse, ki ste že pridobili katero drugo usposobljenost na področju smučanja po novih programih, vam ni potrebno opraviti splošnega dela predavanj.

Dodatne informacije lahko dobite na ales.span@gmail.com ali na 040741405.

IMG_0493

IMG_0211

IMG_0266

IMG_0492

IMG_0289