Oktober 2

Mlada ekipa v grbinah odlično na prvih FIS “indoor” tekmah

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Tekme | Brez komentarjev

Mlada ekipa v grbinah je odpotovala na prve FIS “indoor” tekme, ki so potekale v dvoranah Montana (NIZ) in Chillfactor (VB), kjer je nastopilo 6 držav (ŠVI, ITA, AVT, VB, NIZ in SLO). Na tekmo so odpotovali trije tekmovalci; Katarina Černivec, Luka Zdešar in Nel Oštir (vsi člani ŠD Grbina).

IMG_4708

Nastopili so odlično in se tako že na Nizozemskem veselili štirih tretjih mest in enega drugega. Nel Oštir je za zmagovalcem na zadnji tekmi zaostal le za dve desetinki točke. Ekipa je nato odpotovala preko Londona v Manchester, saj je celotno pot prepotovala s kombijem.

Utrujenost je naredila svoje, saj so si tekme sledile ena za drugo. Kljub temu so se tekmovalci borili in v Angliji osvojili eno drugo mesto in dve četrti mesti. Skupaj so opravili nastop na osmih tekmah v dobrih desetih dneh.

Trenerja Nina Bednarik in Aleš Špan sta bila zelo zadovoljna z nastopi ekipe, ki so s svojimi vož-njami pokazali, da so dobro pripravljeni po poletni sezoni. Predvsem Nel Oštir, ki je s svojimi vož-njami v Angliji na vseh štirih tekmah po kvalifikacijah dosegel drugi rezultat, vendar mu ga je na žalost uspelo samo enkrat ubraniti v finalnih vožnjah.

IMG_4540

Ekipa bo sedaj trenirala na trampolinih in opravila krajše fizične priprave. Nazaj na sneg se bo vrnila v zadnjih dveh tednih oktobra, ko bo odpotovala na trening na ledenik v švicarski Zermatt.

Objavljeno Petek, Oktober 2nd, 2015 ob 13:39 v kategoriji Grbine, Tekme.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Lahko objavite komentar, ali objavite prispevek na vaši strani.

Objavi komentar