Marec 21

Odlični rezultati deklet v slopestylu evropskega pokala

Objavil Aleš
Spada v Slopestyle, Tekme | Brez komentarjev

Na smučišču Vogel je 20. in 21.3.2015 potekalo finale evropskega pokala v disciplini slopestyle v organizaciji kluba ŠD 1080 v soorganizaciji kluba ASK Slammer in SZS. Na sami tekmi je bilo prisotnih 9 držav in 38 tekmovalk in tekmovalcev. Slovenske tekmovalke in tekmovalci so opravili s svojimi nastopi odlično. Na zadnji finalni tekmi je Anja Krivec (ŠD Grbina) osvojila odlično 3.mesto, medtem ko sta Nina Arh (ASK Slammer) in Veronika Perc (ŠD Grbina) osvojili 5. in 6. mesto. Prav tako sta pri fantih 11. in 12. mesto osvojila Maj Štirn in Nik Podrepšek oba člana kluba ŠD 1080. Naš edini predstavnik Max Filip Uršič (ŠD Grbina) je imel smolo in si na treningu v petek presekal koleno vendar kljub šivom nastopil na tekmi v soboto in na koncu osvojil 24. mesto.

IMG_8057

V skupnem seštevku pa je na koncu slavila avstrijska tekmovalka Lara Wolf, druga je bila Silvia Bertagna (ITA) in tretja Julie Seifert (GER). Na četrto mesto pa se je le za nekaj točk zaostanka uvrstila Veronika Perc (ŠD Grbina – SLO), medtem ko je peto mesto osvojila komaj 14. letna tekmovalka Nina Arh (ASK Slammer – SLO), Anja Krivec (ŠD Grbina – SLO) pa je osvojila 10. mesto. Pri fantih pa sta bila na tretjem in drugem  mestu italijanska tekmovalca Ralph Welponer in Yuri Silvestri, prvo mesto pa je osvojil avstrijski tekmovalec Lukas Muellauer. Odlično sta se v skupnem seštevku uvrstila tudi Nik Podrepšek (ŠD 1080 – SLO) s 16. in Maj Štirn (ŠD 1080 – SLO) s 17. mestom.

IMG_8037

Slovenska ekipa v smučanju prostega sloga (grbine in slopestyle) se jutri odpravlja na mladinsko svetovno prvenstvo v Valmalenco (ITA). V grbinah bodo nastopili Veronika Perc, Nel Oštir, Luka Zdešar (vsi ŠD Grbina) in v slopestylu Veronika Perc (ŠD Grbina), Nina Arh (ASK Slammer), Max Filip Uršič (ŠD Grbina) ter Nik Podrepšek, Maj Štirn in Maksimiljan Blažon (vsi ŠD 1080).

Objavljeno Sobota, Marec 21st, 2015 ob 21:03 v kategoriji Slopestyle, Tekme.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Lahko objavite komentar, ali objavite prispevek na vaši strani.

Objavi komentar