Februar 20

Odlični rezultati ekipe na FIS tekmah ter Evropskih pokalih

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Slopestyle | Brez komentarjev

Ekipa se je od meseca decembra do danes udeležila štirih FIS tekem ter 5. evropskih pokalov. Mlada ekipa je dosegla odlične rezultate.

FullSizeRender

Veronika Perc 17. let – 4. in 6. mesto FIS tekma grbine Kaprun (AUT), 2 x 6. mesto evropski pokal slopestyle Seiser Alm (ITA), 12. mesto evropski pokal slopestyle Stubai (AUT) in 2 x 20. mesto evropski pokal grbine Krispl (AUT).

FullSizeRender

Nina Arh 14. let – 2 x 7.mesto evropski pokal slopestyle Seiser Alm (ITA) in 11. mesto evropski pokal slopestyle Stubai (AUT).

FullSizeRender

Nel Oštir 16. let – 2. in 5. mesto FIS tekma grbine Lackenhof (AUT) in 11. in 15. mesto FIS tekma grbine Kaprun (AUT).

IMG_2640

Na žalost pa je prišlo med treningi tudi do dveh poškodb, kateri sta Katarino in Maxa vzele iz snega za nekaj časa. Sedaj gre ekipa ponovno v celoti na priprave v Flachauwink/Zauchensee (AUT) kjer se bo začela pripravljati na tekme v Sloveniji saj bo 7. marca državno prvenstvo v grbinah na Soriški planini,  20., 21. in 22.3. pa dve tekmi evropskega pokala in državno prvenstvo v disciplini slopestyle na smučišču Vogel. Ekipa se potem odpravi na najpomembnejše tekme v letošnji sezoni v Valmalenco (ITA), kjer bo potekalo mladinsko svetovno prvenstvo in kar 5 tekmovalcev iz kluba bo nastopilo na teh tekmah :-).

Objavljeno Petek, Februar 20th, 2015 ob 17:29 v kategoriji Grbine, Slopestyle.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Lahko objavite komentar, ali objavite prispevek na vaši strani.

Objavi komentar