September 13

Ekipa čez poletje opravila odličen treninge na vodi in snegu

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Kempi, Slopestyle, Telovadnica, Trampolin, Vodna skakalnica | Comments Off on Ekipa čez poletje opravila odličen treninge na vodi in snegu

1

Celotna ekipa se je v začetku meseca junija odpravila na 16 dnevni trening na vodne skakalnice v češki Stity. Tam je naredila veliko skokov na vodo in trampolinu ter opravili prvi del kondicijskih priprav. Velik napredek je bil viden tako pri dekletih kot fantih. Pri dekletih smo videli “korka” na vodo, pri vseh fantih pa “double”. Ekipa je potem odšla na zaslužen dopust in odpotovala na drugi del priprav v francoski Les Deux Alpes konec meseca avgusta. V sončnem vremenu so opravili odličen trening na zelo zasneženem ledeniku. Čeprav nismo videli prvih “doublov”, saj so bili “lendingi”pretrdi, pa se je začetek sezone začel z veliko “furanja”, kar je bil tudi namen tega kempa. Od takrat naprej se ekipa pripravlja po individualnih programih v fitnes centrih, skupaj pa opravijo treninge na stadionu in trampolinih. Vsi se vračajo na sneg zadnji teden oktobra in bodo letošnjo sezono v celoti preživela v sosednji Avstriji, saj so poligoni za trening tam veliko boljši in je v samo sezonsko karto vključenih veliko avstrijskih smučišč.

2

3

4

5

6

7

8

Objavljeno Sobota, September 13th, 2014 ob 11:07 v kategoriji Grbine, Kempi, Slopestyle, Telovadnica, Trampolin, Vodna skakalnica.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.