December 1

Odličen trening Nine Bednarik na ledeniku v Tignes-u

Objavil Aleš
Spada v Grbine | Comments Off on Odličen trening Nine Bednarik na ledeniku v Tignes-u

32

Nina Bednarik je opravila s svojim trenerjem v francoskem Tignesu zadnje priprave pred prihajajočim svetovnim pokalom v finski Ruki.

Nina Bednarik je v sredini meseca novembra odpotovala s svojim trenerjem še na zadnji 16. dnevni trening na ledenik v francoski Tignes. Kljub močnemu sneženju je francoska ekipa pripravila odlično progo, kjer so poleg Nine trenirali tako A in B  ekipa ter nekaj francoskih klubov. V zadnjem tednu se ji je na treningu pridružil tudi Patrick Deenin, zmagovalec nekaj svetovnih pokalov v lanskem letu.

33

Nina je opravila 10 dni vrhunskega treninga na zelo dolgi progi (250 m), ki je jemala kar nekaj moči na višini skoraj 4000 m, kjer je proga postavljena. V sami vožnji je naredila še korak naprej, medtem ko so skoki tako 360 in stegnjena salta nazaj že zelo sigurni in je tako odpelavanje v same grbine lažje in hitrejše. Nina bo sedaj opravila kratek “recovery”trening v Trening centru, potem pa s trenerjema Špan Alešem in kondicijskim trenerjem Žalar Edotom odpotovala 4.12. v finsko Ruko, kjer bo opravila pred prvo tekmo svetovnega pokala še sedem dni treninga na isti progi, kjer bo potekal svetovni pokal. Nina se počuti odlično in komaj čaka prvo tekmo.

31

Objavljeno Nedelja, December 1st, 2013 ob 20:05 v kategoriji Grbine.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.