Oktober 13

Poletne priprave uspele odlično

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Slopestyle, Vodna skakalnica | Comments Off on Poletne priprave uspele odlično

Tako mladinska ekipa kot tudi članska na čelu z Nino Bendarik je čez poletje preživela veliko dni na trampolinih,vodnih skakalnicah ter snežni hali. Opravili so veliko število skokov ter se tudi dobro fizično pripravili na dolgo in letos kar pomembno sezono.

Sedaj vsi razen Nine nestrpno čakajo prve snežne priprave na Kaprunu od 26.10. do 3.11.2013. Nina je že opravila prvi dober trening na vrhunsko pripravljeni progi za grbine v Zermattu, kjer je treniralo na enem mestu kar 19. držav in skupaj skoraj 120. tekmovalcev. Nina bo opravila pred Kaprunom še en trening na Zermattu med 20. in 26.10.2013.

Cilji letošnje sezone so visoki in po videnem tudi dosegljivi. Za Nino nastop na OI v ruskem Sochiju, za mladinsko ekipo pa nastop na mladinskem svetovnem prvenstvu v italijanskem Valmalencu. Seveda pa bo na sporedu pred tem še veliko svetovnih in evropskih pokalov. Neprestano iskanje poligonov v tujini ekipi predstavlja velike stroške, zato se klub ŠD Grbina po svojih najboljših močeh trudi vzpostaviti poligone v Sloveniji, kar bi omogočilo tej mladi in perspektivni ekipi lažje in predvsem cenovno bolj dostopne treninge, s tem pa tudi hitrejši napredek.

Objavljeno Nedelja, Oktober 13th, 2013 ob 16:02 v kategoriji Grbine, Slopestyle, Vodna skakalnica.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.