September 24

Summer is over … winter is coming

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Kempi, Slopestyle, Telovadnica, Vodna skakalnica | Comments Off on Summer is over … winter is coming

Leon Žagar, Acrobat park CZE

No pa smo skoraj končali z dolgim poletjem. Čaka nas še ena tekma v Foederlachu naslednji teden, ko bomo videli ali je kdo kaj napredoval 🙂 . Dolga poletna sezona, od treningov na trampolinih v Škofji Loki, preurejanja skakalnice na Starem vrhu in potem le končno uporaba nje po dveh letih, dva kempa v češkem Acrobat parku in 10 dni skakanja na skakalnicah v Foederlachu, se počasi končuje.

Bor Kiswarday, Stari vrh SLO

Velik napredek pa je tako viden pri članski, kot tudi mladinski ekipi. Z veseljem lahko povemo, da je kar 7 naših članov prav tako članov državne reprezentance v smučanju prostega sloga. Eni se bodo sedaj začeli pripravljati na tekme svetovnega pokala in članskega svetovnega prvenstva, drugi na tekme evropskega pokala  in mladinskega svetovnega prvenstva.

Matevž Bešter, Foederlach AUT

Klub pa si je zastavil še en cilj v letošnji sezoni. Organizacija “Freestyle weekend”-a na smučišču Krvavec, kjer se bodo med zimskimi počitnicami tretji teden meseca februarja organizirale kar tri tekme evropskega pokala in eno državno prvenstvo. Seveda pa bo poleg tekem organizirana še vrsta ostalih aktivnosti, predstavitev in testov smuči, kjer boste lahko uživali prav vsi. Vabljeni!

Nina Bednarik, Foederlach AUT

Sedaj se bomo preselili na trampoline v ŠCRM Kamnik in gimnastično telovadnico Zelena jama v Ljubljani. V začetku oktobra sledi trening članske ekipe v smučarski hali na Nizozemske ter na ledeniku Zermatt (SUI), konec meseca oktobra pa bo oraniziran skupaj z mladinsko ekipo že znani “Young guns freeski ” kemp na Kaprunu (AUT).

Bor Kiswarday, Škofja Loka SLO

Novo ustanovljena ekipa TTT, ki je sestavljena iz obeh klubov tako ASK Slammerja in ŠD Grbina, pa že pripravlja presenečenja za prihajajočo sezono. Vsi, ki bi se radi zabavali na snegu … 🙂 . Pravjo da nočjo nobenga vabit ker je tolk dobr.

Leon Žagar, Luka Zdešar, Nik Gorjanc, Matevž Bešter, Anja Krivec, Nina Bedarik, Veronika Perc, Bor Kiswarday, Urh Bulc, Acrobat park CZE

Nov report pa sledi k bomo imel spet kaj novega povedati.

Anja Krivec, Foederlach AUT

Max Filip Uršič, Foederlach AUT

Veronika Perc, Foederlach AUT

Leon Žagar, Foederlach AUT                  Bor Kiswarday, Stari vrh SLO

Objavljeno Ponedeljek, September 24th, 2012 ob 15:49 v kategoriji Grbine, Kempi, Slopestyle, Telovadnica, Vodna skakalnica.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.