Julij 3

“Young guns freeski water camp” Acrobat park (CZE)

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Slopestyle, Vodna skakalnica | Comments Off on “Young guns freeski water camp” Acrobat park (CZE)

No pa nam je tudi ta uspel. Tokrat prvič na Češkem. Veronika, Leon, Luka, Bor, Alex, Primož, Nik ter oba trenerja Urh in Aleš so se odpravili s kombijem na enotedenski kemp v češki Štity v tako imenovani Acrobat park, katerega je ustanovil Aleš Valenta zmagovalec OI smučanja prostega sloga v disciplini skoki.

Sama vožnja do Češke je minila hitro in takoj ob prihodu so že vsi nestrpno čakali na prve skoke na vodo. Še preden smo se razpakirali so že vsi skakali na trampolinu in se pripravljali na nekaj skokov (neopren, čelada, smučke, trakci,….), saj je bila skakalnica odprta samo še nekaj ur. Občutek po prvem dnevu odličen, potem pa nepričakovano. Češka hrana je pač drugačna, tega se ne more spregledati in že prvi dan smo to občutili zelo dobro. Gremo na sigurno ob naročanju in tako večina naroči pohan sir, ki pa je smrdel po … (pravijo mu specialiteta), vse skupaj pa se je nadaljevalo po dobro prespani noči v lepih in udobnih sobah z ne preveč toplim zajtrkom.

Veliko treninga na trampolinu, igranje odbojke na mivki, skokov s stolpa (3,6 in 9 m) v vodo in veliko skokov s smučmi na vodo so vse utrudili, zvečer pa še videoanaliza in priprava na naslednji dan. Ob večerih pa kljub ostremu nadzoru videokamer in zaklenjenemu objektu na maksimum dobre volje in smeha ni manjkalo. Pravi trening center, kjer bi pa lahko poskrbeli za malo več prostosti v večernih urah in mogoče kakšno uro dalj odprtim lokalom, ki nas je vsak večer natančno ob 20.55 poslal v naše prostore ter za nami zaklenil vsa vrata. Malo več freeski scene bi bilo priporočljive.

Tako iz dneva v dan, vse do konca odlično izpeljanega kempa, ki je prinesel velik napredek. Najhujša mora, torej hrana pa se je tudi rešila, saj nam je uspelo doreči nekaj stvari za boljši zajtrk in najti nekaj kilometrov stran v Šumpreku gostilno Istra,  kjer sta bila hrana in vzdušje odlično. Po kratkem premisleku smo se odločili, da se bomo letos v Acrobat park spet vrnili v avgustu, saj so pogoji za trening odlični, na hrano pa bomo tokrat pripravljeni :-).

Več informacij o datumu in naslednjem kempu bo objavljenih kmalu.

Objavljeno Torek, Julij 3rd, 2012 ob 00:17 v kategoriji Grbine, Slopestyle, Vodna skakalnica.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.