Januar 3

“Young guns freeski camp” Krvavec 2011

Objavil Aleš
Spada v Grbine, Kempi, Slopestyle, Snežni park | Comments Off on “Young guns freeski camp” Krvavec 2011

Tokrat že tretje leto zaporedoma uspešno izpeljan kemp na Krvavcu konec meseca decembra. Nastanitev v hotelu Raj, kjer je vse tako kot mora biti, odlična hrana, prijazno osebje,…. Vreme nam je tokrat pomagalo in nam pričaralo v jutranjih urah lepote Krvavca.

Po zajtrku seveda ogrevanje. V letošnji sezoni novost na RTC Krvavcu, ki je v sodelovanju s kluboma ŠD Grbino in ASK Slammer pripravil lep snežni park in poligon za grbine, za katera pa skrbijo vsakodnevno izkušeni “šejperji” in ratrakisti, katerim gre še posebna zahvala za njihovo vztrajnost in odlično pripravo. Z veliko želje in truda je tako snežni park odprl svoja vrata 27.12.2011.

Kemp so vodili trenerji in učitelji smučanja prostega sloga Nina Bednarik, Urh Bulc, Uroš Podbevšek, Matevž Bešter in Aleš Špan, ki imajo veliko izkušenj za delo z mladimi tako v snežnem parku kot v vožnji po grbinah. Tako so se pod njihovim vodstvom zabavali Veronika, Manca, Neža, Ajda, Nino, Bor, Maks, Leon, Luka in Alex.

Seveda je bil letošnji kemp tudi malo bolj usmerjen v učenje smučanja, ki je osnova za boljšo nadgradnjo in hitrejši napredek smučarjev prostega sloga.

Na kemp pa vsako leto v vse večjem številu pride tudi močna mlada nizozemska ekipa, ki že dolga leta sodeluje s kluboma ŠD Grbina in ASK Slammer.

Prvo na grbine, potem pa v snežni park, vse v eni vožnji.

Ko se že vlečnice ustavijo in je potrebno vse poligone pripraviti za naslednji dan, te na Krvavcu vedno čaka nagrada in prelep pogled v dolino.

Sledi večerja, po večerji pa seveda “jibanje” in druženje na in ob boksu pripravljenem samo za kemp pred vhodom hotela Raj.


Se vidimo ponovno na Krvavcu med zimskimi počitnicami 2012, ko bo potekal

“Young guns freeski camp part II”.

Objavljeno Torek, Januar 3rd, 2012 ob 00:16 v kategoriji Grbine, Kempi, Slopestyle, Snežni park.
Sledi prispevku prek RSS 2.0 objav.
Komentiranje in ping-anje ni mogoče.

Komentiranje ni mogoče.